Olen liike-elämää sekä ihmisen mieltä syvästi tunteva kehollisen viestinnän asiantuntija, tanssi-liiketerapeutti ja yrittäjä. Minulla on pitkä kokemus vaativasta myynti- ja markkinointityöstä sekä johtamisesta lääketeollisuudessa. 

Sain lapsuudenkodissani herkät värekarvat sanattomalle viestinnälle. 90-luvulla opiskelin psykiatriseksi sairaanhoitajaksi ja työskentelin yliopistollisen sairaalan neurologisella osastolla. Neurologia ja psykaitria linkittyvätkin vahvasti toisiinsa.

Huomasin koulutuksestani olevan poikkeuksellista hyötyä potilaiden kohtaamisessa ja kuulluksi tulemisen kokemuksessa. Kiinnostus neurologiaan ja myyntityöhön saivat minut hakeutumaan lääketeollisuuteen, missä työskentelinkin yhteensä yli kymmenen vuotta miljardibisneksessä. Kauppaa tehtiin kahdenkeskisissä vaativissa keskusteluissa ja toisinaan ryhmätapaamisissa. Vastassa olivat hyvin ammattitaitoiset ja runsaasti tietävät asiakkaat. Tutustuin myyntitaitojen hiomiseen eniten sanattoman viestinnän ja peilaamisen kautta. Ne, joilla peilaamisen taitoa ei löytynyt, jäivät yleensä annetuista myyntitavoitteista. Sen sijaan huippumyyjien peilaamistaidot olivat suorastaan taidetta.

Täysipäiväisestä yrittämisestä minulla on kokemusta vuodesta 2010 asti.  

 Opiskelin kansainvälisesti arvostetussa koulutuksessa neljä vuotta sanattoman ja sanallisen viestinnän sekä liikkeen, kehon ja mielen yhteyttä.

Käyn edelleen ahkerasti täydennyskoulutuksissa pysyäkseni uusimman tutkimustiedon äärellä.

Minua on valmentajana kuvailtu muun muassa äärimmäisen läsnäolevaksi, lempeäksi, huomioivaksi ja taitavaksi.

Toimin valmennuksissa aina ryhmästä nousevien tarpeiden mukaan ja olen valmis muuttamaan suunnitelmaa niin, että se palvelee valmennettaviani aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Valmennukseni ovat aina vuorovaikutuskonaisuuksia siitä, mitä tapahtuu valmennettavani ja hänen asiakkaansa välisessä suhteessa.

Intohimoni on auttaa ihmisiä menestymään ja voimaan paremmin.

Olen onnellinen, että saan tehdä sitä työkseni.