Tukkikatu 2 53900 Lappeenranta
044 521 0039
Ota yhteyttä

Voit toki jatkaa, kuten ennenkin.-mutta mikä silloin muuttuu? Asiat eivät koskaan tapahdu itsestään. Onko tänään uuden loppuelämäsi ensimmäinen päivä? Jos se ei ole tänään -milloin se on?

 

Varsin monet elävät elämäänsä, kuin se olisi kenraaliharjoitus. Kuin jokin oikea elämä olisi vasta tulossa. Ja usko pois, olen itsekin elänyt joskus niin, sellainen on kovin inhimillistä.

 

Mutta entä jos eläisimmekin, kuin se olisi ensi-ilta? Entä jos käsittäisimme, että toista tilaisuutta ei tulekaan? Voisimme sanoa, että nautimme elämästä, juuri nyt! Ja että matka tuntuu hienolta, kaikkineen.

 

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tutustumista itseensä ja muuttaa elämäänsä. Olipa tilanteesi millainen tahansa.

 

Tarvitset ottaa vain ensimmäinen askeleesi kohti muutosta, se askel voi muuttaa koko elämäsi.

 

 

Ota yhteyttä- ja varaa itsellesi, tai läheisellesi ensimmäinen arviointi-ja tutustumiskäynti (60 min).

 Ensimmäinen arviointi-ja tutustumiskäynti ei vielä sido sinua mihinkään, mutta tutustuttaa jo hieman keholliseen ja liikkeelliseen metodiin, tanssi-liiketerapiaan, sekä minuun terapeuttina.

Arviokäynnin hinta on 67 €uroa.Hyvin suurella todennäköisyydellä huomaat jo ensimmäisellä kerrallasi, että jotain tapahtuu Sinussa.

Vaikka kyseessä on ensimmäinen tapaaminen, saat jokatapauksessa  jo mukaasi kehollisia työkaluja itsellesi kohti parempaa vointia.

 

Arviokäynnin jälkeen?

Mikäli haluat jatkaa ensimmäisen kertasi jälkeen, sovimme yhdessä 3-5 kerran arviointijakson, jonka aikana minä terapeuttina arvioin tanssi-liiketerapian soveltuvuutta ja asiakkaan mahdollista motivoituneisuutta tanssi-liiketerapiaan ja Sinä tietysti  asiakkaana juuri tämän terapiamenetelmän ja terapeutin soveltuvuutta hänelle itselleen.

Vasta tämän jälkeen sovimme yhdessä terapian tavoitteen ja keston ja sitoutumisen terapiaan (lyhytterapia 10-12 kertaa, pitkäkestoinen 1-3 vuotta).

 

Älä hukkaa enää aikaa- tee ehkä elämäsi tärkein hyvä päätös nyt!

 

Ota rohkeasti yhteyttä alla olevalla lomakkeella, tai jätä minulle soittopyyntö p.0445210039/Katja

KehonPolun vastaanotto on osoitteessa Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta (Pallon kaupunginosa)

 

Viesti:
Nimi:

Sähköposti:

Puhelin: